Det var inte igår

Herregud, jag skriver ju aldrig i bloggen längre. Så blir det när man har den här jäkla kursen i skolan och en kursbok som suger livet ur en. Har läst 10 sidor nu under lite mer än en timme och jag mår fan dåligt. Men måste kämpa lite till om ett tag.. blir väl att sitta till man ska sova. 

any way idag var vi vid medis med skolan och fick träffa våra handledare för praktiken, vilket var kul och spännande. Det verkar finnas många olika spännande projekt att ta del av. Emma och jag kanske ska få vara med och designa en informationskampanj för vaccin mot livmoderhalscancer! Det verkar ju som värsta grejen, jag vill, jag vill!! 

Nu ska jag och anders diskutera lägenheter... får se om vi ska buda på någon nu i veckan... renoveringsobjektet kanske?

   

Gårdagen

Igår var min andra dag hemma från skolan p.g.a min förkylning. Jag tappade nästan min röst också, trevligt. Men kvällen var kul, Emma och Micke kom förbi på middag, anders gjorde supergoda burgare.. man blev asmätt. Sen bjöd jag på kladdkaka. Fick min födelsedagspresent av emma också, ett receptalbum, värsta bra! Nu kan jag fixa min recept och ha koll på dem. Efter ett tag drog vi till Tullen, det var trevligt, lite folk och bara mysigt. Somnade sent, men mår ganska bra idag. Om ett tag ska vi iväg till farfar och fira hans 75årsdag.

Ont i halsen

Har legat och tittat på tv ett tag nu till Anders kom hem. Min pojke är gullig, han ska göra honungste till mig sen ikväll för min dumma hals. Hade redovisning idag tillsammans med Lisa och Karin. Vi var nog alla väldigt nervösa innan men det gick ju bra tillslut och nu är det över för denna kurs! Praktikplatser har vi fått reda på nu också, ska tydligen vara i Nynäshamn, vilket enligt mig är världens ände, men kanske ska få byta till Sundbyberg vilket skulle kännas mycket skönare. Vi får se.. nu ska jag tvinga mig själv att läsa lite i kursboken. får se hur det går.

Kräftskiva

Nu är första skolveckan avklarad och det är skönt att det äntligen är helg! En fullspäckad helg verkar det som också. Idag är det kräftskiva hos Micke i Täby och imorgon fest hos min kusin som jag kanske tittar in på. På söndag är det kalas med släkten och för Anders kusin som fyller år. Snart kommer min pojke hem innan vi ska åka, undrar om jag ska byta om innan eller bara åka klädd som jag är nu. Vi får se. Ciao.

Första skoldagen

Idag var det jättesegt att gå upp redan vid klockan sju. Sov jättedåligt inatt så nu är jag trött, ska nog ta en powernap innan Anders kommer hem. Idag är visningen, har verkligen ingen lust men vi måste vara här för alla som kommer. Skolan gick bra även om jag kom försent då det var förseningar i tunnelbanan, men men... Karin fick en stor kram, kul att träffa henne + att vi hamnade i samma grupp på projektarbetet vilket är super! Ciao 

RSS 2.0