Clothes today

Så här ser jag ut denna söndag, typ min vanliga vardagsklädsel, jeans, linne och kofta. Tvingade Anders att fota mig, men det blev ett konstigt perspektiv, hm..


Städning och fika

Idag har vi hitills bara städat och städat. Visningen av lägenheten är imorgon så det måste vara rent och snyggt. Efter morgondagen kanske flytten blir mer verklig. Anders och jag har snöat in oss helt på att köpa en liten kissekatt, vi pratar om det hela tiden typ.. men vi måste kolla om man kan ha en katt i en etta, den kanske inte mår bra av sån liten yta. Så vi får se, annars får vi vänta tils vi flyttar till en tvåa. Nu är det strax dags för fika med pappa, barbro och syrran. Mums!

Läggdags

Nu har Anders och jag suttit och tittat på Real World igen, typ som ett amerikanskt big brother som vi inte fattar vad det går ut på, men underhållande är det. Vi ska nog skaffa en katt efter vi har flyttat, min pojke kanske ger mig en i julklapp, det ska vara en svartvit bondkatt som ska heta Lakrits eller Boston, en lite flicka. Vi har tittat på massa annonser på blocket under kvällen också, värsta beroendeframkallande. Alla kattungar är ju jättegulliga. Men vi sk ta god tid på oss att välja ut en bra som vi vill ha, inte skynda oss in i ett köp. En katt lever trots allt väldigt länge och är ett stort ansvar.

En sån här vill vi ha!



Varför blir det aldrig som man tänkt sig

Jag såg verkligen framemot den här kvällen, att äntligen få mysa med min pojke och bara slappa. Men så blev det inte. Istället har jag spenderat flera timmar på akuten då Anders mormor blev väldigt dålig och vi var med när ambulansen kom och följde med in. Det var ganska läskigt att se henne så dålig, men hon mår bättre nu i alla fall som tur är.
Imorgon ska jag till mamma och klippa och klistra lite i hennes/vår nya Eurovision-bok, det ska bli kul!

Thank god it´s friday

Är helt ledig idag, det är jätteskönt! Ska dra till stan med Emma i eftermiddag och kolla på jeans. Ska köpa busskort också, skolan börjar ju på måndag. Anders och jag ska mysa ikväll, känns inte som vi har sett varandra på hela veckan typ när jag har jobbat kväll. Saknat min pojke.

Onsdag

Idag var jag uppe redan vid nio, hade bestämt mig för att byta strl på min nya kappa och kände på mig att den kunde vara slut. Mycket riktigt kommer jag in till HM i gallerian och där hänger endast en 42:a kvar. Frågar personalen som hänvisar till andra HM, endast de i city har kappan. Svetten bröt ut, jävla skit, och jag springer till HM mittemot, där hänger en ensam 36:a kvar. Rycker åt mig den och andas ut. Det här var alltså början på min dag, nu ska jag strax äta lunch och sen ut och gå ett tag. Mitt mål är 15000 steg om dagen inför stegtävlingen på jobbet.

Tisdag

Sov ganska länge idag, till klockan tio. Men det behövdes, jag var helt slut efter jobbet igår och hade en sprängade huvudvärk. Ska till Emma om ett tag, helkroppsmassage står på shemat. Härligt! Klädsel idag:

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter jobbet, skönt! Anders och jag såg en jättegullig kattunge här utanför som jag ville ta med hem och krama på. Tänkte lägga upp bilder på min fina nya fluffiga "ballerinakappa".



Nu kan hösten komma!

Ny vecka

Nu är det bara en vecka kvar till skolan börjar igen. Sommaren har gått väldigt fort. Men denna vecka är jag tillbaka i verkligheten då jag jobbar kväll mån.tors. Känns segt, men idag skulle vi få sluta lite tidigare i alla fall. Idag har jag promenerat runt lite i stan. Jag hittade en jättefin kappa på HM! Såhär ser jag ut idag


Mexikansk fest

Förra helgen var det fest här på söder med några kompisar. Kvällen var riktigt rolig och här bjuder jag på några bilder.

Gulliga paret Gulliga!

Today

Idag har jag gått klädd såhär.
Anders och jag spenderade endel av vår söndag i mysiga Årsta. Vi var och tittade på en fin etta med stora härliga 60-tals fönster som jag förälskade mig i! Nu ska vi äta apelsin och rosmarinkyckling. Ett nytt recept.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0